De Woongaard I succesvolle toewijzing!

Voor het project De Woongaard te Groningen is een succesvolle toewijzing geweest. Bijna alle bouwnummers staan onder optie en alle inschrijvers zijn inmiddels benaderd. Er is nog één woning beschikbaar!

Heeft u geen woning toegewezen gekregen? Niet getreurd, er is nog één bouwnummer beschikbaar! Ook kunt u zich nog opgeven als reservekandidaat.

Op dit moment is bouwnummer 7 van het type Korenbloem nog beschikbaar. Type Korenbloem biedt comfort en gemak op de begane grond, met een ruime slaapkamer en moderne badkamer. Deze woning heeft een woonoppervlakte van 128 m² en een vrij op naam prijs van € 530.000. Het is een geschakelde eengezinswoning met energielabel A+++. 

Zorg dat u op de hoogte blijft van toekomstige nieuwbouwprojecten door regelmatig nieuwwonengroningen.nl te bezoeken, zodat u de volgende mogelijkheden niet aan u voorbij laat gaan. Heeft u ook interesse in andere projecten of wilt u op de hoogte gehouden worden van het nieuwe aanbod? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of neem contact op met de verkopend makelaar.